
Znajdziesz w nich prawdziwe masło, śmietanę, jaja kurze , a także dodatki w postaci świeżych owoców, czekolady, domowych konfitur, bakalii oraz likierów. Lukier plastyczny, którym dekorujemy torty, tworzymy samodzielnie od podstaw, dbając o każdy detal.
Jasny biszkopt przełożony musem czekoladowym (opcjonalnie z dodatkiem wiśni w alkoholu lub bananów). Tort z dodatkiem wiśni przygotowujemy na kakaowym biszkopcie.
SMAKI TORTÓW
CzekoladowyJasny biszkopt przełożony musem czekoladowym (opcjonalnie z dodatkiem wiśni w alkoholu lub bananów). Tort z dodatkiem wiśni przygotowujemy na kakaowym biszkopcie.
Truskawka z bitą śmietaną
Tradycyjny jasny biszkopt przełożony musem truskawkowym na bazie zmiksowanych truskawek i delikatnej śmietanki oraz bitą śmietaną z domową frużeliną truskawkową
Czarny las
Kakaowy biszkopt przełożony bitą śmietaną z dodatkiem wiśni i tartej, gorzkiej czekolady
Malinowy sad
Jasny biszkopt przełożony dwukrotnie delikatnym kremem malinowym na bazie śmietanki i zblendowanych malin
Tutti Frutti
Jasny biszkopt przełożony bitą śmietaną z dodatkiem owoców (rodzaj owoców uzależniony od pory roku/sezonu)
Słodka krówka
Jasny biszkopt przełożony dwukrotnie kremem na bazie śmietanki i kajmaku
Czekoladowa wariacja
Kakaowy biszkopt przełożony kremem z białej i gorzkiej czekolady pod warstwą konfitury z czarnej porzeczki. Całość obsypana prażonymi płatkami migdałów.
Biała czekolada i owoce leśne
Jasny biszkopt przełożony kremem na bazie białej czekolady z dodatkiem domowej frużeliny z owoców leśnych
Tradycyjny jasny biszkopt przełożony musem truskawkowym na bazie zmiksowanych truskawek i delikatnej śmietanki oraz bitą śmietaną z domową frużeliną truskawkową
Czarny las
Kakaowy biszkopt przełożony bitą śmietaną z dodatkiem wiśni i tartej, gorzkiej czekolady
Malinowy sad
Jasny biszkopt przełożony dwukrotnie delikatnym kremem malinowym na bazie śmietanki i zblendowanych malin
Tutti Frutti
Jasny biszkopt przełożony bitą śmietaną z dodatkiem owoców (rodzaj owoców uzależniony od pory roku/sezonu)
Słodka krówka
Jasny biszkopt przełożony dwukrotnie kremem na bazie śmietanki i kajmaku
Czekoladowa wariacja
Kakaowy biszkopt przełożony kremem z białej i gorzkiej czekolady pod warstwą konfitury z czarnej porzeczki. Całość obsypana prażonymi płatkami migdałów.
Biała czekolada i owoce leśne
Jasny biszkopt przełożony kremem na bazie białej czekolady z dodatkiem domowej frużeliny z owoców leśnych
SMAKI BABECZEK/CUPCAKES
Wanilia - waniliowe ciastko z dodatkiem maślanego kremu waniliowego
Czekolada&Wanilia - czekoladowe ciasto z dodatkiem maślanego kremu waniliowego
Malina - waniliowe ciastko z kremową masą malinową
Czekolada - czekoladowe ciastko z dodatkiem musu czekoladowego
Marchewkowe - aromatyczne ciasto marchewkowe wypełnione kremowym nadzieniem z serka Philadelphia
Kokos&Biała czekolada - kokosowe ciastko z kremem na bazie białej czekolady z dodatkiem migdałów